Трансферна хартија TSL-300

печат
Дигитален печат
време за трансфер
10 - 15 сек.
температура на трансфер
150° - 160°С

Димензии

Формат на листот
А4

Опис

Употреба
Ефектни натписи врз светол и темен текстил со сребрена боја - металик. Се печати на ласерен принтер.

Карактеристики

Време за трансфер
10 - 15 секунди
Температура на трансфер
150°С - 160°С
Притисок
среден
Трансферна хартия за текстил

Трансферна хартија за светол и темен текстил

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ