Трансферна хартиja CopyFUN White Magic Clear

печат
Дигитален печат
време за трансфер
2 мин.
температура на трансфер
200°C

Димензии

Формат на лист
A3

Карактеристики

Опис
  • Трансферна хартија за налепници
  • Принтање на ласерски принтери и термотрансфер врз тврди површини, како керамички производи
Инструкции за апликација
  • Принтајте врз сјајната страна на хартијата
  • Исечете ја сликата, потоа потопете ја во топла вода околу 90 секунди
  • Притиснете ја сликата со рака врз чашата
  • Отстранете ја хартиената подлошка
  • Избришете ја водата од сликата внимателно со крпа
  • Оставете ја на воздух за 2 часа
  • Загрејте ја во печка 5 мин на 200°С
Документација
Хартия за цифров печат и трансфер върху текстил или твърди повърхности Copyfun

Термотрансферна хартија за налепници

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ