Хартија за сублимација ZE-N 80г/м2

печат
сублимационен печат
грамаж
80г/м2

димензии

Ширини (мм)
1620
Должини (мм)
100

Опис

Употреба
За дигитален печат на широкоформатен принтер со сублимациски мастила и трансфер врз текстил

Карактеристики

Грамажа
80 г/м2
Сублимационна хартия за цифров печат

Хартија за сублимација ZE-N

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ