Хартија за сублимација Hansol

печат
сублимационен печат
грамаж
100г/м2

димензии

Ширини (мм)
1600, 1620
Должини (мм)
100

Опис

Употреба
Хартија без лепило за дигитален печат на широкоформатен принтер со сублимациски бои и трансфер врз текстил.

Карактеристики

Грамажа
100 г/м2
Сублимационна хартия за цифров печат

Хартија за сублимација

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ