PET филм проѕирен Ztac Touch

печат
UV-curable
дебелина
76 µm
лепило
репозиционирачко

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1370
Должина (м): 45
Опис
  • Самолеплив проѕирен полиестерен филм
  • Погоден за широкоформатен печат со UV-curable мастила
  • Апликација врз мазни прави или заоблени површини: стакло, дрво, метал, полиран камен и др.
  • Специфичниот премаз дозволува лесна монтажа без образување на воздушни меурчиња
  • Се отстранува без проблеми, дури при многу ниски или високи температури (-18 до 65°C)
  • Привремени внатрешни решенија: графика врз витражи, POP дисплеи и др.
Самозалепващ PET филм Ztac Touch

Самолеплив PET филм (76 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ