PET филм проѕирен Semi-Tac SO830


Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1270
Должина (м): 30
Опис
  • Проѕирен полиестерен филм
  • Погоден за дигитален печат со UV, солвентни и латекс бои
  • Лепило: репозиционирачко, проѕирно
  • Употреба: промоциска графика и декорација на витрини, прозорци и други стаклени површини
  • Технички параметри
Медии за дигитален печат Natura Media

Проѕирен PET филм (180 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ