PP филм Roll Up

печат
SOLV UV
дебелина
220 µm
приложение
Frontlit
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

Димензии

Ширини (мм)
910, 1067, 1270, 1370
Должини (м)
910, 1067, 1270, 1370

Опис

Употреба
За рекламни дисплеи со предно осветлување, roll-up дисплеи и др.
Полипропиленов филм за директен печат

Густ PP Roll-Up филм (220 микрони). Солвентен, еко-солвентен и UV печат.

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ