PET филм беклит LG Vivid Vision

печат
LATEX UV
дебелина
140 µm
лепило
силикон removable
приложение
Backlit

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1270
Должина (м): 50
Опис
  • LG Vivid Vision Film - самолеплив полиестерен беклит филм
  • Ја зголемува видливоста на рекламата навечер
  • Апликација: од внатрешната страна на стаклото - перфектно решение за витрини и прозорци на високи спратови
  • Лесен за монтирање и отстранување, благодарение на силиконското лепило
  • Дигитален печат со UV и латекс мастила
Документација

PET филм (140 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ