PET филм фронтлит

печат
SOLV
дебелина
180 µm
приложение
Frontlit
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

Димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (м)
50
Употреба
За рекламни дисплеи со предно осветлување

Карактеристики

Лице
бела боја
Грб
сива боја
PET фронтлит филм за дигитален печат Платнен PET филм за дигитален печат. споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ