PET филм блокаут

печат
SOLV ECO-SOLV
дебелина
180 µm
приложение
Blockout
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

Димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (м)
50

Опис

Употреба
За светлечки табели, roll-up дисплеи и др.

Карактеристики

Лице
бела боја
Грб
бела боја
Плътен PET филм за цифров печат

Густ Roll-up PET за солвентен и екосолвентен печат.

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ