PET беклит филм 1880

печат
SOLV
дебелина
188 µm
приложение
Backlit
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

Димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (м)
30

Опис

Употреба
За рекламни дисплеи со задно осветлување

Карактеристики

Лице
бела боја
Грб
бела боја
Плътен PET филм за цифров печат

Густ PET филм за дигитален печат.

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ