PP електростатичен филм ClingZ

печат
UV-curable
дебелина
58 µm

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1067; 1372
Должина (м): 45
Опис
  • Полипропиленов електростатичен филм без лепило
  • Боја: бела
  • Се лепи одлично на површини од секаков тип, релјефни површини и материјали од платно
  • Погоден за широкоформатен печат со UV-curable бои
  • Лесно се аплицира и отстранува без да остава траги на површината
  • Привремени интериорни решенија - POS/POP дисплеи, декорации, и др.
  • Инструкции за апликација
  • Safety Data Sheet
Полипропиленов електорстатичен филм ClingZ

PP електорстатичен филм (58 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ