Солвентно мастило Triangle JVV

Производител: Triangle

За принтери со печатачки глави EPSON DX5, DX6 и DX7


Опис

  • Солвентно мастило
  • Гама на бои: C, M, Y, K
  • Брзо сушење
  • Пакување: туба 1 л

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ