Солвентно мастило Triangle JVS

Производител: Triangle

За принтери со печатачки глави EPSON DX4


Опис

  • Солвентно мастило
  • Широка гама на бои: C, M, Y, K, LC, LM
  • Брзо сушење
  • Пакување: туба 1 л

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ