Сублимациско мастило DTL-130

Производител: Zeus

За принтери Mutoh, Mimaki, Roland, Niprint и други модели со печатачки глави EPSON DX5 и DX4


Опис

  • Водно-базирани сублимациски мастила за дигитален печат
  • Гама на бои: C,M,Y,K
  • Погодно за печат врз трансферна хартија
  • Пакување: туба 1л
  • Складирање: од 3° до 15°C за рок од 18 месеци

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ