Мастило VINYL-GLO СЕРИЈА 72.000

Производител: Argon-Manoukian

Солвентно мастило за ситопечат на пластика, картон, хартија и др.


Опис

  • Флуоресцентно мат мастило
  • Материјали за печат: хартија, картон, материјали од пластика
  • Примена: ситопечат на POP, дисплеи, постери, стикери и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ