Мастило TEXYLON СЕРИЈА 58.000

Производител: Argon-Manoukian

Солвентно мастило за ситопечат на најлон, полиестер и др.


Опис

  • Сјајно мастило
  • Материјали за печат: најлон, полиестер и други флексибилни материјали

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ