Мастило TEXILAC MONO A FREDDO

Мастила за ситопечат Argon&Manoukian

Производител: Argon-Manoukian

Водно-базирано мастило за директен печат врз светол и темен текстил.


Опис

  • Водно-базирано покривно мастило
  • Фиксирање: без нагревање и додавање на втрднувач
  • Примена: директен печат врз светол и темен текстил
  • Брошура на производи

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ