Ракел гума за рачен и машински печат-G1

Ракел гума за ръчен или машинен ситопечат

Полиуретанов ракел, профил G1 за рачен и машински печат


Опис

  • Материјал: полиуретан
  • Димензии: 7х40мм; 9х50мм
  • Тврдост: 75 Shore
  • Профил G1 за рачен и машински печат со солвентни и водно-базирани мастила

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ