Спреј лепило AM 9 FLASH

Спрей лепило за ситопечат AM 9

Производител: Argon-Manoukian

за текстил


Опис

  • Фиксирање на секаков вид на текстил кон работната маса при ситопечат
  • Не го оштетува материјалот
  • Пакување: 600 мл

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ