Мастило METALINK СЕРИЈА 94.000

Производител: Argon-Manoukian

Солвентно мастило за ситопечат на PMMA, PS, PVC, ABS и др.


Опис

  • Мат мастило со металик ефект
  • Материjали за печат: хартија, картон, плексиглас (PMMA), полистирол (PS), PVC, ABS, метал и дрво
  • Применa: рекламна графика, POP дисплеи, стикери и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ