Емулзија Zero-In - Manoukian

Емулсия за ситопечат

Производител: Argon-Manoukian

Емулзија за ситопечат


Опис

  • Zero-In Universal Plus - универзална емулзија за пластизол, водно-базирани и солвентни мастила
  • Пакување: 1кг заедно со дијазо - сензибилизатор

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ