Мастило CARBOGLOSS СЕРИЈА 26.000

Производител: Argon-Manoukian

Солвентно мастило за ситопечат на PC, PET-G, PVC и др.


Опис

  • Сјајно мастило
  • Материјали за печат: поликарбонат (PC), полиетилен терефталат (PET, PET-G), PVC, картон и хартија
  • Примена: ситопечат на тастатури, шлемови, налепници и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ