Алуминиумски профил за ракел

Алуминиев профил за ракел за ситопечат

Алуминиумски профил за зацврстување на полиуретанов ракел за рачен ситопечат


Опис

  • Стандардни должини: 20см, 33см, 40см, 100см
  • Многубројните винтови го осигуруваат рамномерното притискање на ракелот

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ