Ракел-нож BM 0.2/20

Ракел од нерѓосувачки челик


Опис

  • Ракел-нож од Шведска од нерѓосувачки челик Blade Master
  • Димензии:
    • Ширина: 20мм
    • Дебелина: 0.2мм
    • Должина: 9.7см; 12.5см; 100см (се сече по димензии)
  • Сила на растегнување: 1960-2050 N/mm2 = MPa
  • Тврдост: 580 - 605 Hv