Спираловиден фрезер со 2 сечила за сечење

Производител: China

Модел: 2LX, AM2LX, AL1LX


Опис

 • Фрезери за CNC рутер за гравирање на правоаголни канали или за прав рез
 • Изработени од карбидна легура
 • Добро ги вадат струготините, но има тенденција кон подигање на таблата од масата на машината
 • Модел 2LX - за меки материјали (ПВЦ, ПММА, дрво); модел AM2LX - за тврди материјали (МДФ, ПММА); модел AL1LX и AL2LX - за алуминиум и бронза
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  2LX3.1.04143.17540
  2LX3.1.5071.573.17540
  2LX3.2172173.17540
  2LX3.2.5152.5153.17540
  2LX3.283.175283.17550
  2LX442442470
  2LX6422422650
  2LX652652680
  AM2LX3.223.175223.17545
  AM2LX422422450

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...