Цилиндрична фреза за чистење површини


Опис

 • Инструмент за CNC за одстранување на материјал од голема површина, за калибрирање на работната маса на рутерот
 • Изработени од карбидна легура
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  QD6101010655
  QD6161612655
  QD6222222655
  QD6303030655

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...