ПВЦ плочи TroviDUR

плътност
1,4 г/см3
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина х Дебелина (мм)
900 х 2100 х 2
980 х 2180 х 1.8
1220 х 2440 х 3
1500 х 3000 х 1.4
Опис
  • Тврди PVC плочи
  • Добра отпорност на удари, UV и корозија
  • Начин на обработка: перфорирање, гравирање, термооформување и студено виткање.
  • Употреба: рекламни табли, декорација на изложбени штандови и др.
Твърди PVC плоскости Trovidur Тврди PVC плочи споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ