ПВЦ плочи Lightex Budget Print

печат
UV
плътност
0,35 г/см3
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 30502.8; 3.8; 4.8
Опис
  • Пенесто ПВЦ
  • Начин на обработка: фрезување, рутер, гравирање, биговање
  • Употеба: финансиска алтернатива за реклама
ПВЦ олекотени плоскости Пенесто ПВЦ Lightex Budget Print споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ