PVC плочи Palight

печат
UV
плътност
0,70 г/см3
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 24401
1560 х 30501
2030 х 30502
Опис
  • Лесни PVC плочи за директен дигитален печат со UV мастила
  • Начин на обработка: сечење на рутер, фрезување, ламинирање, виткање
  • Употреба: рекламни и информациони табли, саемски и изложбени штандови, POS/POP дисплеи и др.
  • Погоден за употреба на отворено и затворено
Олекотени пвц плоскости Palight Плочи од ПВЦ Palight споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ