PVC табли во боја - Palight

дебелина
3мм
плътност
0,70 г/см3
приложение
външно

боја
108U
1805C
430C
4C2X

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 24403
Опис
  • ПВЦ табли во боја
  • Употреба: рекламни табли, декорација на саеми и изложбени штандови, POS/POP дисплеи и др.
Цветни разпенени плоскости Palight

Во боја ПВЦ табли Palight

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ