PVC плочи Palfoam

печат
UV
плътност
0,52 - 0,55 г/см3
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 24403; 5
2030 х 30503; 4; 5; 10
Опис
  • Многу лесни PVC плочи за директен дигитален печат со UV мастила
  • Начин на обработка: сечење на рутер, фрезување, ламинирање, виткање
  • Употреба: рекламни и информациони таблоа, саемски и изложбени штандови, POS/POP дисплеи и др.
ПВЦ олекотени плоскости

Лесно ПВЦ Palfoam

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ