PVC плочи Palfoam LW

печат
UV
плътност
0,35 г/см3
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 24403
Опис
  • Мекопресувани PVC плочи за дигитален печат со UV мастила
  • Начин на обработка: сечење на рутер, фрезување, ламинирање, виткање
  • Употреба: погодни за реклами и информациони табели, изложбени штандови, POS/POP дисплеи и др.
ПВЦ олекотени плоскости

ПВЦ Palfoam Low Weight

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ