PVC табли во боја - Lightex

дебелина
3мм
плътност
0,55 - 0,65 г/см3
приложение
вътрешно

боја
черен

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 24403
Опис
  • ПВЦ табли во боја
  • Начин на обработка: сечење со фреза, рутер, гравирање, перфорирање
  • Употреба: рекламни табли, декорација на саеми и изложбени штандови, POS/POP дисплеи и др.
Цветни разпенени плоскости Palight

Во боја ПВЦ табли Lightex

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ