PVC плочи Forex Classic

плътност
0,50 - 0,70 г/см3
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 25001
1560 х 30502
2030 х 30503; 4; 5; 6; 8; 10
Опис
  • Плочи од ПВЦ
  • Густина
    • 1-4мм - 0,70 г/см3
    • 5-10мм - 0,50 г/см3
  • Начин на обработка: сечење на рутер, фрезување, сечење по контури, гравирање, термооформување и др.
  • Употреба: рекламни и информациони таблоа, POS/POP дисплеи, структурни апликации и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ