Полистирол (HIPS)

приложение
вътрешно

боја
000
010
RAL 5002
070

Карактеристики

Димензии
БојаШирина х Должина (мм)Дебелина (мм)
Проѕирен2050 х 30501.5
Бел1250 х 20001.5; 2; 2.5; 4
1000 х 20002
Син1250 х 20002
Црн1250 х 20001.5; 2
Опис
  • Полистирол (HIPS) - проѕирен, бел (сјај и мат), син и црн (сјај)
  • Отпорен на удари, и може да се термооформува
  • Рекламни и индустриски намени, страни на обемни букви, мебели за бања, ладилници и др.
Полистирол HIPS плоскости Проѕирен, бел, син и црн полистирол споредување