Foamplex со алуминиум

дебелина
20мм
алуминиев слой
0,3мм

боја
091
090

Карактеристики

Димензии
1220 х 2440 мм
Опис
  • Обемна пена од етилен винил ацетат (EVA) во црна боја и алуминиум со дебелина 0,3мм
  • Отстранувачки протектор на горната површина
  • Начин на обработка: сечење на CNC машини
  • Употреба: За изработка на интериорни обемни букви
Обемна пяна от етилен винил ацетат и лице от акрил или алуминий Сандвич за интериорни обемни букви Foamplex споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ