Foamplex со акрил (PMMA)

дебелина
20мм
акрилен слой
1,5мм

боја
010
031
050
617
070

Карактеристики

Димензии
1220 x 2440 мм
Опис
  • Обемна пена од етилен винил ацетат (EVA) и акрил со дебелина од 1,5мм
  • Отстранувачки заштитен слој од горната страна на плочата
  • Начин на обработка: сечење на CNC машини
  • Употреба: За изработка на интериорни обемни букви
Обемна пяна от етилен винил ацетат и лице от акрил или алуминий Сандвич за интериорни обемни букви Foamplex споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ