Пенокартон Artfoam бел

печат
UV
плътност
0,50 г/см3
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
700 х 10005
1000 х 14003; 5; 10
1220 х 24405; 10
3000 х 14005
Опис
  • Исклучително лесен материјал за директен UV печат
  • Начин на обработка: сечење, биговање, печатење, ламинирање
  • Употреба: POP/POS дисплеи, рекламни табли, декорација на изложбени штандови и др.
Бял пенокартон Artfoam за директен UV печат

Пенокартон за дигитален печат

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ