Пегла за виткање плексиглас


Опис

  • Комплет од термо клешти за виткање на плексиглас - HZ001; HZ002
  • Димензии: 25мм х 3мм х 1мм
  • Комплетот е погоден и за други материали, кои подлежат на термоформување со дебелина од 1.5 - 4мм
  • Површината на плочите е направена од специјален слој против лепење
  • Материјалите омекнуваат без да испуштаат миризба

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ