Алуминиумски композитен панел (ACP) - сребро

дебелина
4мм
приложение
външно
алуминиев слой
0.5мм/0.5мм

боја
RAL 9006

Карактеристики

Димензии
1220 x 2440 мм
Опис
  • Алуминиумски слој 0.5/0.5мм
  • Срцевина од полиетилен и 2 слоја алуминиум со декоративен слој од PVDF
  • Обработка: виткање, преклопување и прецизно фрезување
  • Употреба: фасади на згради, рекламни табели и др.
  • Квалитетот одговара на стандартите ААМА и ААSCA.
  • Лице: сребро
Документација

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ