Алуминиумски композитен панел FLAT - црн и сребрен

дебелина
3мм
приложение
външно
алуминиев слой
0.18мм/0.18мм

боја
RAL 9006
RAL 9005

Карактеристики

Димензии
1220 x 2440мм
Опис
  • Алуминиумски сандвич панел
  • Алуминиумски слој 0.18мм/0.18мм
  • Тврда срцевина со декоративен слој од PE, не подлежи на виткање
  • Лице: сребро, црно
  • Обработка: сечење со циркулар и рутер
  • Употреба: погодна за рекламни табели, грбови на 3D букви и др.
Документација

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ