Двобоен ABS за CNC

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Дебелина (мм)1.35
Ширина х Должина (мм)600 х 1200
Опис
 • Површина од акрил во боја
 • Погодни за гравирање и сечење на CNC рутер
 • За надворешна употреба
 • Боја лице/основа:
  • жолто/црно: FEK 216
  • црно/бело: FEK 219
  • бело/црно: FEK 221
  • златно мат/црвено: FEK 261
Двуцветни плоскости ABS за обработка на CNC рутери Двобојни плочи од ABS споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ