Двобоен ABS за CNC и ласер

приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Дебелина (мм)1.35
Ширина х Должина (мм)600 х 1200

Характеристики

Описание
 • Површина од акрил во боја
 • Погодни за гравирање и сечење на CNC рутер и ласер
 • За внатрешна употреба
 • Боја лице/основа:
  • бело/црно: SW811
  • црно/бело: SW817
  • сребро сјај/црно: SW 853
  • злато сјај/црно: SW 855
ABS плоскости за обработка на CNC рутери и лазери Двобојни плочи од ABS споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ