Заштитна автомобилска фолија Oraguard 285F

температура
-40°C +100°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Проѕирен полиуретански сјај ламинат со самообновувачка (self-healing) површина: малите гребнатини лесно се обновуваат, со загревање на фолијата
  • Висока UV отпорност
  • Употреба: заштита од гребнатини и абразивен ефект при движење на автомобилот
  • Се аплицира врз браници, прагови, калници, странични ретровизори и др.
Спецификација
  • Подлошка: полиестерен филм, силиконизиран од едната страна - 36 микрони
  • Лепило: солветно полиакрилатно, перманентно, проѕирно
  • Сила на лепење: 18 N/25 mm
Документација
Защитен ламинат за автоброни Stoneguard Orafol Полиуретанова фолија (50 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ