Ламинат Oraguard 283

температура
-40°C +100°C
дебелина
130 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Проѕирен полиуретанов ламинат со сјајна површина
  • Висока UV отпорност
  • Намена: заштита од гребаници и абразивен ефект при движење на автомобилот
  • Се аплицира врз браници, прагови, калници, странични ретровизори и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана крафт хартија - 137 гр/м2
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Сила на лепење: 18 N/25 mm
Документација
Защитен ламинат за автоброни Stoneguard Orafol

Полиуретанска фолија (130 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ