Релјефна фолија ORACAL 975 Пчелна Пита


димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25

Карактеристики

Опис
Oracal 975 Honeycomb е повеќеслојна каст PVC фолија со оптичка структура на пчелна пита во неколку бои за тунинг на авто детали, како ретовизори, капаци, браници и др. Погодна е за интериорен и екстериорен дизајн.
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
репозиционирачко, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна издржливост
-50°C до +120°C
Тунинг фолио Oracal 975 с оптична структура на пчелна пита

Релјефна PVC фолија (150 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ