Релјефна фолија ORACAL 975 Крокодилска Кожа

температура
-50°C +120°C
дебелина
150 µm
лепило
проѕирно репозиционирачко
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
CR-622
CR-622
CR-080
CR-080
CR-070
CR-070

Карактеристики

Опис
Oracal 975 Crocodile Leather е повеќеслојна каст PVC фолија со оптичка структура на крокодилска кожа за тунинг на авто детали, како ретровизори, капаци, браници и др. Погодна за интериорен и екстериорен дизајн.
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
репозиционирачко, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +15°C
Температурна отпорност
-50°C до +120°C
Тунинг фолио Oracal 975 със структура на крокодилска кожа

Повеќеслојна каст PVC фолија (150 микорни)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ