Карбон фолија ORACAL 975

температура
-50°C +120°C
дебелина
150 µm
лепило
проѕирно репозиционирачко
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
CA-000
CA-000
CA-010
CA-010
3CA-305
3CA-305
CA-536
CA-536
CA-091
CA-091
CA-080
CA-080
CA-090
CA-090
CA-093
CA-093
CA-070
CA-070

Карактеристики

Опис

 

  • Самолеплива PVC фолија со оптичка структура на карбон во неколку бои за интерен и екстерен дизајн на автомобили
  • Тјунинг на авто детали, како капаци, огледала, браници и др.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
  • Лепило: репозиционирачко, проѕирно
  • Температурна издржливост: -50°C до +120°C
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
Oracal 975 3D карбоново фолио

PVC фолија (150 микрони) со оптичка структура на карбон

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ