Релјефна фолија ORACAL 975 Гребен Метал

температура
-50°C +120°C
дебелина
150 µm
лепило
проѕирно репозиционирачко
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
BR-192
BR-192
BR-091
BR-091
BR-090
BR-090
BR-933
BR-933
BR-932
BR-932

Карактеристики

Опис

 

  • Oracal 975 Brushed Metal е повеќеслојна каст PVC фолија со оптичка структура на гребен метал за интериорен и екстериорен дизајн на автомобили
  • Тунинг на авто детали, како ретровизори, капаци, браници и др.
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
  • Лепило: репозиционирачко, проѕирно
  • Температурна издржливост: -50°C до +120°C
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
Тунинг фолио с оптична структура на  драскан метал Oracal 975

Релјефна каст PVC фолија (150 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ